KIES EEN CATEGORIE

>

KIES EEN PRODUCT

>

KIES EEN AFBEELDING

Om de geselecteerde afbeelding te zien alle keuzevakjes invullen! Bijvoorbeeld: kies hondenkoekjes, selecteer eerst de vorm en dan de afbeelding.

>

PLAATS BESTELLING

Verkoopinformatie


-Prijs: de basisprijs bedraagt €25,70 per kg voor een snoep-of koekproduct met een standaard opdruk. De besteleenheid is doorgaans 1 kg.

-Meerprijs: 

  1. Van sommige artikelen zitten er veel meer in een kilo. Dit betekent dus meer drukwerk, daarvoor geldt dan een meerprijs van bijvoorbeeld €5,15 of   €10,30. Eerlijke zaak toch?
  2. Wilt u een eigen ontwerp als opdruk dan betaalt u eenmalig €20,00 extra. Dit zijn de zgn. clichékosten. Dit zijn eenmalige kosten voor een bedrukking. Een cliché is een soort stempel/drukvorm met uw eigen bedrukking erop. Deze hoeft u maar één keer te betalen en wordt bij een nabestelling niet meer berekend. 

         Let op: zend de afbeelding (jpg) van uw eigen ontwerp via mail naar info@bedruktsnoep.nl. Stuur een afbeelding met voldoende pixels en compacte tekst voor een goed

         resultaat. Vraag om een voorbeeld.


-Levertijd ca 5 werkdagen te houden. Grotere bestellingen nemen wat meer tijd in beslagGeboorte bestelingen hebben altijd voorrang.


-Verzending via PostNL of DHL (NL en BE). DHL bij sommige overige buitenlanden.

Verzendkosten Nederland: tot 1 kg €4,50; 1 tot  10 kg € 8,75; 10 tot 15 kg € 14,00 

Verzendkosten België: tot 1 kg €4,50; 1 tot 10 kg € 8,75; 10 tot 15 kg € 14,00

Verzendkosten buiten Nederland en België op aanvraag.

Ophalen is ook mogelijk. Let op: overleg eerst met BedruktSnoep.nl voor een ophaaltijdstip.


-Annuleren of retourzenden.
Uw order kunt u binnen 24 uur annuleren, tenzij u op spoed heeft aangedrongen. De dan reeds gemaakte kosten worden u in rekening gebracht. Indien de door u bestelde goederen zich niet in goede staat bevinden door transport of niet zijn gemaakt volgens bevestigde afspraken, neemt u dan direct na ontvangst van de goederen kontakt met ons op, zodat wij uw klacht direct kunnen behandelen.

Klachten die vallen onder het hoofdstuk "Ik dacht dat het er heel anders uit zou zien" of "Het valt me toch tegen", worden niet in behandeling genomen. Wilt u dit voorkomen, dan kunt u bij ons digitale monsters aanvragen om u een duidelijk beeld van onze producten te kunnen vormen. Kleuren die buiten onze standaard kleuren vallen en die speciaal voor u gemengd moeten worden, proberen wij zo goed mogelijk te benaderen. Wij kunnen echter niet elke kleur exact reproduceren, daar wij door de toegestane hulpstoffen in onze produktie beperkt blijven.


-BTW percentage bedraagt 9% over de eetbare artikelen en de verzendkosten. Voor de clichékosten geldt een percentage van 21%.


-Betaling altijd vooraf. U kunt betalen via Ideal of handmatig overmaken t.n.v. BedruktSnoep.nl onder vermelding van uw factuurnummer. 

IBAN: NL82 INGB 0001 6172 80 

BIC SWIFT code INGBNL2A


-BedruktSnoep.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 72328568. BTW/MWST/TAV NL001123582B85